1-5-1.jpeg

Kom jij ons team versterken?

We zijn op zoek naar: 

Of solliciteer eenvoudig. Stuur een e-mail naar werken@zuiderduin.nl met als onderwerp "Ja, ik wil". Dan nemen we contact met je op en gaan we samen op zoek naar passend werk. 

personeel-980.png

Bij Hotel Zuiderduin is van alles te zien Vooral veel doorgroeimogelijkheden!

Het is het hele jaar rond gezellig druk bij Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee. Omdat het op een schelpworp afstand ligt van het strand zit het hotel de hele zomer vol met toeristen. En dankzij de 35 zalen en vergaderruimtes, waarvan de grootste een capaciteit heeft van maar liefst 1500 personen, zijn er de rest van het jaar elke week meerdere grote congressen en zakelijke bijeenkomsten. Ook in de weekenden is er van alles te beleven zoals de drukbezochte dinnershows met verschillende artiesten en bands. Er werkt een gezellige club mensen die er alles aan doet om het de gasten zoveel mogelijk naar de zin te maken. En dat alles bij elkaar werpt zijn vruchten af. Dat blijkt uit het grote aantal regelmatig terugkerende gasten.

1-3-1.jpeg

We hebben aanpakkers nodig!

Maar om al onze gasten tevreden te stellen, hebben we aanpakkers nodig. Handen-uit-de-mouwen-types die willen werken bij onze technische dienst, als housekeeping medewerker of als housekeeping supervisor, als horecamedewerker, ’s morgens in de catering of ’s avonds in de bediening. Ook voor de jeugd van 15 tot 19 jaar hebben we genoeg te doen, bijvoorbeeld als afwasser, keukenhulp of ontbijtmedewerker.

IMG_7255.jpg

Salarisindicatie En extra's

Salarisindicatie (per uur)
15/16 jr.: € 7,50
17 jr.: € 10,00
18 jr. en ouder: marktconform salaris op basis van de functie.

Extra's
+ Vakantiegeld 8%
+ Vakantie-uren 10,64%
+ Reiskostenvergoeding
+ Loyaliteitsbonus 4%
+ Gezellig team

Een impressie van Hotel Zuiderduin