Hotel Zuiderduin - Vlag.png

Nieuws Met betrekking tot maatregelen

Het hotel en de faciliteiten blijven geopend!

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen vanuit de overheid hebben wij een speciale informatiepagina gemaakt met vragen en antwoorden.

Bekijk de informatiepagina
ZUIDERDUIN ENTREE 2017 5 mb.jpg

Algemene informatie Over Hotel Zuiderduin

Het hotel beschikt over 365 kamers, waaronder standaardkamers, mindervalidenkamers, suites en appartementen. Van elke kamercategorie hebben wij een aantal kamers met zeezicht. De kamerspecificaties zijn te vinden bij de kamerinformatie. In alle kamers en openbare ruimtes kunt u gratis gebruikmaken van Wifi. In een aantal kamers zijn honden welkom. Verderop op deze pagina vindt u daar meer informatie over.

Hotel Zuiderduin beschikt over een eigen parkeergarage en parkeerdek. Onze hotelgasten mogen hier gratis parkeren, op basis van beschikbaarheid. 

Heeft u tijdens uw verblijf zorg nodig? Het is mogelijk om thuiszorg te ontvangen. Wij werken nauw samen met Thuiszorg Zorgcirkel - Egmond.

Onze contactgegevens
Receptie.png

In- en uitchecken Welkom in ons hotel

Uw kamer is op uw aankomstdag vanaf 15.00 uur beschikbaar. Vanaf 12.00 uur bent u van harte welkom om gebruik te maken van de faciliteiten in ons hotel, zoals het zwembad en onze sauna's. 

Op uw vertrekdag dient u voor 10.30 uur uit te checken. U kunt dan nog tot 12.00 uur gebruikmaken van onze faciliteiten. Verblijft u in een suite? Dan heeft u tot 12.00 uur te de tijd om uit te checken.

Bekijk de hotelkamers
Hond(2).jpg

Honden Welkom in de speciale kamers

In een aantal kamers zijn honden toegestaan (maximaal 2 honden per kamer). We raden u aan om deze kamers tijdig aan te vragen. De toeslag voor een hond bedraagt € 15,00 per hond per nacht.

In het restaurant, de brasserie, de pub, de sauna-accommodatie en bij het zwembad zijn honden niet toegestaan.

Verblijft u samen met uw trouwe viervoeter minimaal 2 nachten in ons hotel? Dan ontvangt u een leuk welkomstpakketje voor de hond, aangeboden door Farm Food.

Egmond aan Zee vanaf Torensduin.jpg

Parkeren Op basis van beschikbaarheid

Komt u met de auto naar ons hotel? Dan kunt u op basis van beschikbaarheid gratis parkeren op ons parkeerdek of in de parkeergarage. U kunt op uw aankomstdag vanaf 13.00 uur en op uw vertrekdag tot 12.00 uur gebruikmaken van onze parkeergelegenheid.

Heeft u geen kamer geboekt in ons hotel, maar komt u gezellig bij ons dineren, zwemmen of bowlen? Dan vragen wij u om buiten ons hotelterrein te parkeren. Van 1 maart tot 1 november geldt betaald parkeren in Egmond aan Zee.

Appartement(11).jpg

Mag er gerookt worden? Nee, het hele hotel is rookvrij

Ons hele hotel is rookvrij. Dit betekent dat er niet gerookt mag worden in de kamers, appartementen en faciliteiten van het hotel.

Uitzicht vanuit hotel.jpg

Kamerprijzen en betalingen Over toeristenbelastingen

Alle op onze website genoemde prijzen voor overnachtingen zijn inclusief toeristenbelasting en -heffingen.

Tenaamstelling online betalingen:
Aparthotel 't Suyderduyn BV
KVK-nummer: 37046467
Btw-nummer: NL8071.75.985.B01