Duintop(1).jpg

We zijn weer open! Geniet van het voorjaar

We kijken ernaar uit om u weer op een veilige en verantwoorde manier te mogen verwelkomen! Op onze informatiepagina leest u meer over het ontbijt, diner, faciliteiten en annuleringsvoorwaarden.

Maatregelen
Alle mogelijkheden die wijbieden passen binnen de geldende landelijke maatregelen. Als er binnenkort versoepelingen mogelijk zijn, voeren wij dat natuurlijk direct door binnen ons hotel.

Restaurant Zuiderduin - Website(39).jpg

Ontbijt Een goed begin van de dag

Ons ontbijt is tijdelijk in de vorm van een ontbijtplateau dat u meeneemt naar uw kamer. Het ontbijtplateau is voor ons de manier om u op binnen de geldende maatregelen een heerlijk ontbijt aan te kunnen bieden.

U stelt het plateau in ons restaurant zelf samen met een van de koks. U heeft de keuze uit diverse versgebakken broodjes, beleg, zuiveldranken en sappen, een gekookt ei, koffie of thee in een beker, yoghurt en fruit. Bij het inchecken wordt er een tijd met u afsproken waarop u uw ontbijtplateau kunt komen samenstellen en ophalen.

Uw verblijf in een hotelkamer is inclusief ontbijtplateau. Verblijft u in een appartement in ons hotel? Dan kunt u het ontbijtplateau bijboeken voor € 12,50 per persoon.

restaurant-schnitzel.jpeg

Diner Een dinerplateau om mee te nemen

Wij bieden u tijdens uw verblijf de mogelijkheid om een dinerplateau te bestellen. Dit kunt u samen met een van onze koks zelf samenstellen in het restaurant.

Dinerplateau
Uw plateau bestaat uit een warm gerecht, salade, dessert en een drankje voor € 22,50 per persoon. U heeft de keuze uit diverse warme gerechten, diverse salades, 2 desserts en vers fruit. Voor kinderen van 8 tot en met 14 jaar rekenen wij € 15,00 per persoon. Voor uw drankje heeft u de keuze uit een blikje frisdrank of bier of een klein flesje wijn.

Kinderplateau
Voor kinderen tot en met 7 jaar hebben we een kinderplateau met patat, een kroket of frikandel of kaassouflé en een ijsje voor € 7,50 per persoon.

Het bestellen en afhalen van het dinerplateau en de kinderbox is dagelijks mogelijk.

Bisou(3).jpg

Welke faciliteiten zijn geopend? In verband met maatregelen

Onze brasserie is geopend voor het afhalen van dranken en onze goedgevulde borrelboxen (alcohol tot 20.00 uur verkrijgbaar). Het eveneens mogelijk om kleine lunchgerechten af te halen.

U bent welkom bij Zenmoodz om te genieten van een ontspannende behandeling of massage. Kijk voor het volledige overzicht en het maken van een afspraak voor uw favoriete behandeling op de website van Zenmoodz.

Het uitgestrekte duingebied in de omgeving van Egmond is geschikt voor prachtige fietstochten. In het hotel is fietsverhuurder BikeMike dagelijks geopend. Kijk op de website van BikeMike voor het aanbod (elektrische) fietsen. 

In verband met de geldende maatregelen moeten restaurant, pub, bowlingbaan, zwembad, sauna's, fitness en squash nog gesloten blijven.

Hotel in Egmond - Hygiƫnemaatregelen Afbeelding.png

Onze maatregelen Voor een veilig verblijf

De gezondheid van onze gasten en medewerkers staat bij ons bovenaan. Daarom werken wij met maatregelen om uw verblijf zo fijn en veilig mogelijk te houden.

Bekijk onze hygiƫnemaatregelen
ZUIDERDUIN ENTREE 2017 5 mb.jpg

Algemene informatie Over Hotel Zuiderduin

Het hotel beschikt over 365 kamers, waaronder standaardkamers, mindervalidenkamers, suites en appartementen. Van elke kamercategorie hebben wij een aantal kamers met zeezicht. De kamerspecificaties zijn te vinden bij de kamerinformatie. In alle kamers en openbare ruimtes kunt u gratis gebruikmaken van Wifi. In een aantal kamers zijn honden welkom. Verderop op deze pagina vindt u daar meer informatie over.

Hotel Zuiderduin beschikt over een eigen parkeergarage en parkeerdek. Onze hotelgasten mogen hier gratis parkeren, op basis van beschikbaarheid. 

Heeft u tijdens uw verblijf zorg nodig? Het is mogelijk om thuiszorg te ontvangen. Wij werken nauw samen met Thuiszorg Zorgcirkel - Egmond.

Onze contactgegevens
Receptie.png

In- en uitchecken Welkom in ons hotel

Uw kamer is op uw aankomstdag vanaf 15.00 uur beschikbaar. Vanaf 13.00 uur bent u van harte welkom om gebruik te maken van de faciliteiten in ons hotel, zoals het zwembad en onze sauna's. 

Op uw vertrekdag dient u doordeweeks voor 10.30 uur en zaterdag/zondag voor 11.00 uur uit te checken. U kunt dan nog tot 12.00 uur gebruikmaken van onze faciliteiten. Verblijft u in een suite? Dan heeft u tot 12.00 uur te de tijd om uit te checken.

Bekijk de hotelkamers
Hond(2).jpg

Honden Welkom in de speciale kamers

In een aantal kamers zijn honden toegestaan (maximaal 2 honden per kamer). We raden u aan om deze kamers tijdig aan te vragen. De toeslag voor een hond bedraagt € 15,00 per hond per nacht.

In het restaurant, de brasserie, de pub, de sauna-accommodatie en bij het zwembad zijn honden niet toegestaan.

Verblijft u samen met uw trouwe viervoeter minimaal 2 nachten in ons hotel? Dan ontvangt u een leuk welkomstpakketje voor de hond, aangeboden door Farm Food.

Egmond aan Zee vanaf Torensduin.jpg

Parkeren Op basis van beschikbaarheid

Komt u met de auto naar ons hotel? Dan kunt u op basis van beschikbaarheid gratis parkeren op ons parkeerdek of in de parkeergarage. U kunt op uw aankomstdag vanaf 13.00 uur en op uw vertrekdag tot 12.00 uur gebruikmaken van onze parkeergelegenheid.

Heeft u geen kamer geboekt in ons hotel, maar komt u gezellig bij ons dineren, zwemmen of bowlen? Dan vragen wij u om buiten ons hotelterrein te parkeren. Van 1 maart tot 1 november geldt betaald parkeren in Egmond aan Zee.

Appartement(11).jpg

Mag er gerookt worden? Nee, het hele hotel is rookvrij

Ons hele hotel is rookvrij. Dit betekent dat er niet gerookt mag worden in de kamers, appartementen en faciliteiten van het hotel.

Uitzicht vanuit hotel.jpg

Kamerprijzen en betalingen Over toeristenbelastingen

Alle op onze website genoemde prijzen voor overnachtingen zijn inclusief toeristenbelasting en -heffingen.

Tenaamstelling online betalingen:
Aparthotel 't Suyderduyn BV
KVK-nummer: 37046467
Btw-nummer: NL8071.75.985.B01