Hotel Zuiderduin - Vlag.png

Nieuws Update 23 februari 19.30 uur

Zoals gemeld in de persconferentie wordt de lockdown verlengd t/m 15 maart. Dit betekent dat wij nog geen eten en drinken mogen serveren, ook niet door middel van roomservice. Al onze faciliteiten moeten ook gesloten blijven. Als gevolg van deze verlengde maatregelen zal ons hotel t/m 15 maart gesloten zijn.

Wij willen iedereen die bij ons een boeking heeft gemaakt in deze periode verzoeken om ons niet te bellen. Alle gasten worden door ons geïnformeerd op volgorde van aankomstdatum. Bij voorbaat dank voor uw begrip en wij hopen u na 15 maart in ons hotel te mogen verwelkomen.

Wilt u de komende periode toch al van onze mooie omgeving genieten? Dan bent u van harte welkom bij een van onze partnerappartementen in Egmond aan Zee, met eigen keuken, een supermarkt op loopafstand en restaurants in de nabijheid waar u een diner af kunt halen.

Lido Appartementen: unieke locatie direct aan het strand  klik hier

Natuurlijk Appartementen:
 kindvriendelijk en rustig gelegen  klik hier 

De Egmonden:
nieuwe, ruime, drempelvrije appartementen  klik hier

Daarnaast zijn 2 partnerhotels van ons met ingang van vrijdag 5 maart geopend, waarbij het ontbijt d.m.v. een ontbijtpakket via een afhaalpunt wordt verzorgd.

Strandhotel Golfzang: gelegen op 10 meter van het strand klik hier

Hotel de Boei: gelegen op 15 meter van het strand klik hier

Duintop(1).jpg

Tijdelijk nieuwe annuleringsvoorwaarden Onbezorgd en vertrouwd boeken

Wij hebben tijdelijk nieuwe annuleringsvoorwaarden. Zo kunt u zorgeloos uw verblijf boeken en mocht het nodig zijn deze later verplaatsen of annuleren.

Bij aankomst in de periode tot en met 30 april 2021 is het mogelijk om kosteloos uw verblijfsdatum te wijzigen of om gratis te annuleren tot 48 uur voor aankomst. Dit geldt voor nieuwe reserveringen, gemaakt vanaf 1 oktober 2020, die u rechtstreeks bij ons hotel boekt (niet bij reservering via een boekingskantoor).

Bij annuleringen binnen 48 uur voor aankomst wordt 100% annuleringskosten in rekening gebracht.

Appartement(1).jpg

Genieten aan het strand Ontspan in ons moderne hotel

Op slechts 100 meter van het strand van Egmond aan Zee ligt Hotel Zuiderduin. In dit moderne hotel geniet u het hele jaar door van een ontspannen verblijf.

Overnacht in een van onze moderne kamers of luxe suites, ontspan in de beauty & spa en geniet in het restaurant of de brasserie.

Bekijk alle hotelkamers
Strand(7).jpg

Onze maatregelen Voor een veilig verblijf

De gezondheid van onze medewerkers en gasten staat bij ons bovenaan. Daarom werken wij in Hotel Zuiderduin met nieuwe maatregelen om uw verblijf zo fijn en veilig mogelijk te houden.

Conform de huidige richtlijnen wordt er voor het zwembad en de sauna-accommodatie met een reserveringssyteem gewerkt, zodat wij  voldoende afstand kunnen garanderen. U kunt ter plekke een reservering voor het zwembad en/of de sauna maken.

Heeft u vragen over onze maatregelen of over de mogelijkheden? Neem contact met ons op: info@zuiderduin.nl of 072 750 2020.

Bekijk onze hygiƫnemaatregelen
slide-afbeelding1

Een familiefeest of zakelijke bijeenkomst op maat?

Voor kleine en grote groepen

Ontdek alle mogelijkheden