Bloemenvelden(4).jpg

Geniet van het voorjaar! Met ons Lente Arrangement

Het Lente Arrangement bestaat uit een of meerdere overnachting(en) in een kamer(categorie) naar keuze inclusief ontbijtplateau. 

Vier het voorjaar aan het strand van Egmond aan Zee met een verblijf in Hotel Zuiderduin!

Bekijk het arrangement
Restaurant Zuiderduin - Website(39).jpg

Er even lekker tussenuit Met ontbijt en diner om mee te nemen

Onze eet- en drinkgelegenheden zijn helaas gesloten. Tijdens uw verblijf kunt u zelf een ontbijtplateau samenstellen en ook voor het diner werken wij met een heerlijk dinerplateau om mee te nemen. Daarnaast bieden wij goedgevulde borrelboxen aan!

Meer informatie
Duintop(1).jpg

Tijdelijke annuleringsvoorwaarden Onbezorgd en vertrouwd boeken

Wij hebben tijdelijk nieuwe annuleringsvoorwaarden. Zo kunt u zorgeloos uw verblijf boeken en mocht het nodig zijn deze later verplaatsen of annuleren.

Bij aankomst in de periode tot en met 30 juni 2021 is het mogelijk om kosteloos uw verblijfsdatum te wijzigen of om gratis te annuleren tot 48 uur voor aankomst. Dit geldt voor reserveringen die u rechtstreeks bij ons hotel boekt (niet bij reservering via een boekingskantoor).

Deze annuleringsvoorwaarden zijn niet geldig bij de (non-refundable) Last Minute Aanbieding.

Bij annuleringen binnen 48 uur voor aankomst wordt 100% annuleringskosten in rekening gebracht.

Appartement(3).jpg

Uw eigen appartement Een eigen plekje in ons hotel

Verblijft u liever in een appartement waar u van alle gemakken, zoals een eigen keukenblok en zithoek, voorzien bent? Ook dat is mogelijk in ons hotel. Via onderstaande button kunt u al onze appartementen bekijken.

Heeft u vragen over een appartement of wilt u een appartement reserveren? Dan kunt u contact met ons opnemen via info@zuiderduin.nl of 072 750 2000.

Onze appartementen
Borrelbox.jpg

Ontdek de Hotel Shop Voor bestellingen op uw kamer

Verblijft u nu of binnenkort in ons hotel en wilt u uw partner, uzelf of iemand anders in uw gezelschap verrassen met een cadeautje op de kamer? Onze Hotel Shop helpt u verder!

Tip: verras vrienden of familie van wie u weet dat ze bij ons verblijven. Ze zullen het ontzettend leuk vinden om bij aankomst een cadeautje van u te zien staan!

U heeft de keuze uit dranken, bloemen of bonbons.

Bezoek de shop
Appartement(1).jpg

Genieten aan het strand Ontspan in ons moderne hotel

Op slechts 100 meter van het strand van Egmond aan Zee ligt Hotel Zuiderduin. In dit moderne hotel geniet u het hele jaar door van een ontspannen verblijf.

Overnacht in een van onze moderne kamers of luxe suites, ontspan in de beauty & spa en geniet in het restaurant of de brasserie.

Bekijk alle hotelkamers