Hotel Zuiderduin - Vlag.png

Update maatregelen 30 november 12.00 uur

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen vanuit de overheid hebben wij een speciale informatiepagina gemaakt met vragen en antwoorden.

Bekijk de informatiepagina
Duintop(1).jpg

Tijdelijk nieuwe annuleringsvoorwaarden Onbezorgd en vertrouwd boeken

Wij hebben tijdelijk nieuwe annuleringsvoorwaarden. Zo kunt u zorgeloos uw verblijf boeken en mocht het nodig zijn deze later verplaatsen of annuleren.

Bij aankomst in de periode van 1 oktober 2020 tot en met 28 maart 2021 is het mogelijk om kosteloos uw verblijfsdatum te wijzigen of om gratis te annuleren tot 48 uur voor aankomst. Dit geldt voor nieuwe reserveringen, gemaakt vanaf 1 oktober 2020, die u rechtstreeks bij ons hotel boekt (niet bij reservering via een boekingskantoor).

Bij annuleringen binnen 48 uur voor aankomst wordt 100% annuleringskosten in rekening gebracht.

Borrelbox.jpg

Nieuw: de Hotel Shop Voor bestellingen op uw kamer

Verblijft u nu of binnenkort in ons hotel en wilt u uw partner, uzelf of iemand anders in uw gezelschap verrassen met een cadeautje op de kamer? Onze Hotel Shop helpt u verder!

Tip: verras vrienden of familie van wie u weet dat ze bij ons verblijven. Ze zullen het ontzettend leuk vinden om bij aankomst een cadeautje van u te zien staan!

U heeft de keuze uit dranken, bloemen of bonbons.

Bezoek de shop
Appartement(1).jpg

Genieten aan het strand Ontspan in ons moderne hotel

Op slechts 100 meter van het strand van Egmond aan Zee ligt Hotel Zuiderduin. In dit moderne hotel geniet u het hele jaar door van een ontspannen verblijf.

Overnacht in een van onze moderne kamers of luxe suites, ontspan in de beauty & spa en geniet in het restaurant of de brasserie.

Bekijk alle hotelkamers
Strand(7).jpg

Onze maatregelen Voor een veilig verblijf

De gezondheid van onze medewerkers en gasten staat bij ons bovenaan. Daarom werken wij in Hotel Zuiderduin met nieuwe maatregelen om uw verblijf zo fijn en veilig mogelijk te houden.

Conform de huidige richtlijnen wordt er voor het zwembad en de sauna-accommodatie met een reserveringssyteem gewerkt, zodat wij  voldoende afstand kunnen garanderen. U kunt ter plekke een reservering voor het zwembad en/of de sauna maken.

Heeft u vragen over onze maatregelen of over de mogelijkheden? Neem contact met ons op: info@zuiderduin.nl of 072 750 2020.

Bekijk onze hygiƫnemaatregelen
slide-afbeelding1

Een familiefeest of zakelijke bijeenkomst op maat?

Voor kleine en grote groepen

Ontdek alle mogelijkheden