Faciliteiten gesloten

Let op: in verband met de geldende maatregelen moeten restaurant, pub, bowlingbaan, zwembad, sauna's, kinderspeelparadijs, fitnessruimte en squash nog gesloten blijven.

Lucky Strike Bowling(2).jpg

Voor ieder wat wils

Als gast van ons hotel kunt u elke dag gebruikmaken van de leukste faciliteiten. Kiest u voor ontspanning in onze sauna's of in het zwembad? Onderneemt u liever een sportieve activiteit, zoals bowlen, fitnessen of squashen? Of geniet u van een hapje en drankje in het restaurant, de brasserie of de pub?

Onze faciliteiten zijn geschikt voor jong en oud en elke dag geopend. 

Bisou(3).jpg

Welke faciliteiten zijn geopend? In verband met maatregelen

Onze brasserie is geopend voor het afhalen van dranken en onze goedgevulde borrelboxen (alcohol tot 20.00 uur verkrijgbaar). Het eveneens mogelijk om kleine lunchgerechten af te halen.

U bent welkom bij Zenmoodz om te genieten van een ontspannende behandeling of massage. Kijk voor het volledige overzicht en het maken van een afspraak voor uw favoriete behandeling op de website van Zenmoodz.

Het uitgestrekte duingebied in de omgeving van Egmond is geschikt voor prachtige fietstochten. In het hotel is fietsverhuurder BikeMike dagelijks geopend. Kijk op de website van BikeMike voor het aanbod (elektrische) fietsen. 

In verband met de geldende maatregelen moeten restaurant, pub, bowlingbaan, zwembad, sauna's, fitness en squash nog gesloten blijven.

Eten en drinken

Restaurant, brasserie en pub

Meer informatie

Zwembad en sauna

Ontspannen in een relaxte omgeving

Meer informatie

Sport en spel

Bowling, squash, fitness en meer

Meer informatie

Zenmoodz Beauty & Spa

Massages, schoonheidsbehandelingen en heerlijke producten

Meer informatie
slide-afbeelding1

Speciaal voor kinderen

Een veilig en overdekt speelparadijs

Meer informatie

Fietsverhuur

Normale fietsen, elektrische fietsen, kinderfietsen, tandems en meer

Meer informatie