Zwembad met whirlpool

Het hotel beschikt over een zwembad met een aangename temperatuur van 31 °C, whirlpool en peuterbad. Bij het zwembad is het dragen van badslippers verplicht. Kinderen zijn ook welkom in ons zwembad (tot en met 12 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene).

Het zwembad is gratis toegankelijk voor hotelgasten.

Bekijk hier de openingstijden

Zuiderduin-faciliteiten-zwembad03.jpg

Toegang zwembad en wellness

  • Hotelgasten die alleen gebruik willen maken van het zwembad, kunnen het zwembad betreden via de trap in de gang. U krijgt toegang tot het zwembad met uw kamerpas, hiermee kunt u ook een kluisje openen.
  • Gasten die zowel de sauna als het zwembad willen bezoeken worden verzocht via Zenmoodz Beauty en Spa naar binnen te gaan.

Geniet, ontspan en kom tot rust In de sauna's

Even heerlijk ontspannen? In het hotel is Zenmoodz Beauty & Spa gevestigd. Hier vindt u Finse sauna’s, Japanse baden, een stoombad, lounge sauna, zoutsauna, infraroodcabine en zwembad. U kunt ook een keuze maken uit een scala aan behandelingen in de schoonheidssalon die afgestemd zijn op de verzorging van uw huid. Badkleding is in de sauna niet toegestaan en in de sauna-accommodatie zijn badslippers verplicht.

Bekijk hier de openingstijden

Zuiderduin-faciliteiten-sauna05.jpg

Naar de sauna Hoe reserveer en betaal ik?

Wilt u tijdens uw verblijf gebruikmaken van de sauna in het hotel? U kunt uw saunabezoek reserveren bij de receptie of bij Zenmoodz. De vergoeding voor het gebruik van de sauna wordt direct na uw reservering via uw kamernummer automatisch op uw hotelrekening bijgeschreven.

Wilt u meer informatie over het reserveren of de kosten van het gebruik van de sauna? Daarvoor kunt u terecht bij de receptie of bij Zenmoodz.

slide-afbeelding1

Kijk rond bij het zwembad

Maak een virtuele tour

Neem een kijkje