Zwembad met whirlpool Gratis toegang voor hotelgasten

Het hotel beschikt over een zwembad, whirlpool en peuterbad. Het zwembad heeft een aangename temperatuur van 31 °C. In het zwembad is het dragen van badkleding verplicht en bij het zwembad het dragen van badslippers. Kinderen zijn ook welkom in ons zwembad. Kinderen tot en met 12 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene.

Het zwembad is dagelijks geopend van 08.00 tot 22.00 uur.

U kunt tijdens uw verblijf gratis gebruik maken van het zwembad, maximaal 1 uur per dag. Dit is op basis van beschikbaarheid.
Om voldoende afstand te kunnen garanderen in en rondom het zwembad is reserveren verplicht.
We raden u aan om tijdig te reserveren via info@zenmoodz.nl of 072 750 2060.

Op de volgende dagen is het zwembad al volgeboekt: 31 oktober 

Geniet, ontspan en kom tot rust In de sauna's, baden en infraroodcabine

Even heerlijk ontspannen? In de ruimte naast ons zwembad is Zenmoodz Beauty & Spa gevestigd. Hier vindt u Finse sauna’s, Japanse baden, een stoombad, lounge sauna, zoutsauna en infraroodcabine. U kunt ook een keuze maken uit een scala aan behandelingen in de schoonheidssalon die afgestemd zijn op de verzorging van uw huid. Badkleding is in de sauna niet toegestaan en in de sauna-accommodatie zijn badslippers verplicht.

De sauna-accommodatie is toegankelijk voor iedereen vanaf 13 jaar. Kinderen tot 18 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene. De sauna is dagelijks geopend van 10.00 tot 22.00 uur. De toegang is voor maximaal 2 uur.

Om voldoende afstand te kunnen garanderen in de sauna-accommodatie is reserveren verplicht. Dit is op basis van beschikbaarheid.
We raden u aan om tijdig te reserveren via info@zenmoodz.nl of 072 750 2060.

Op de volgende dagen is de sauna al volgeboekt: 31 oktober 

slide-afbeelding1

Kijk rond bij het zwembad

Maak een virtuele tour

Neem een kijkje