Zwembad met whirlpool Gratis toegang voor hotelgasten

Het hotel beschikt over een zwembad, whirlpool en peuterbad. Het zwembad heeft een aangename temperatuur van 31 °C. In het zwembad is het dragen van badkleding verplicht en bij het zwembad het dragen van badslippers. Kinderen zijn ook welkom in ons zwembad. Kinderen tot en met 12 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene.

Het zwembad is dagelijks geopend van 07.00 tot 22.00 uur.

Om voldoende afstand te kunnen garanderen in en rondom het zwembad is reserveren verplicht. U kunt ter plekke bij de balie van het zwembad een reservering maken, op basis van beschikbaarheid.
De toegang is voor maximaal 1 uur.

Geniet, ontspan en kom tot rust In de sauna's, baden en infraroodcabine

Even heerlijk ontspannen? In de ruimte naast ons zwembad is Zenmoodz Beauty & Spa gevestigd. Hier vindt u Finse sauna’s, Japanse baden, een stoombad, lounge sauna, zoutsauna en infraroodcabine. U kunt ook een keuze maken uit een scala aan behandelingen in de schoonheidssalon die afgestemd zijn op de verzorging van uw huid. Badkleding is in de sauna niet toegestaan en in de sauna-accommodatie zijn badslippers verplicht.

De sauna-accommodatie is toegankelijk voor iedereen vanaf 13 jaar. Kinderen tot 18 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene. De sauna is dagelijks geopend van 10.00 tot 22.00 uur.

Om voldoende afstand te kunnen garanderen in de sauna-accommodatie is reserveren verplicht. U kunt ter plekke bij de balie van Zenmoodz een reservering maken, op basis van beschikbaarheid. 
De toegang is voor maximaal 2 uur.

slide-afbeelding1

Kijk rond bij het zwembad

Maak een virtuele tour

Neem een kijkje