Faciliteiten gesloten

Let op: in verband met de geldende maatregelen moeten restaurant, pub, bowlingbaan, zwembad, sauna's, kinderspeelparadijs, fitnessruimte en squash nog gesloten blijven.

Zwembad met whirlpool Gratis toegang voor hotelgasten

Het hotel beschikt over een zwembad, whirlpool en peuterbad. Het zwembad heeft een aangename temperatuur van 31 °C. In het zwembad is het dragen van badkleding verplicht en bij het zwembad het dragen van badslippers. Kinderen zijn ook welkom in ons zwembad. Kinderen tot en met 12 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene.

Het zwembad is dagelijks geopend van 08.00 tot 22.00 uur.

U kunt tijdens uw verblijf gratis gebruik maken van het zwembad, maximaal 1 uur per dag. Dit is op basis van beschikbaarheid.
Om voldoende afstand te kunnen garanderen in en rondom het zwembad is reserveren verplicht.
We raden u aan om tijdig te reserveren via info@zenmoodz.nl of 072 750 2060.

Geniet, ontspan en kom tot rust In de sauna- / zwemaccommodatie

Even heerlijk ontspannen? In het hotel is Zenmoodz Beauty & Spa gevestigd. Hier vindt u Finse sauna’s, Japanse baden, een stoombad, lounge sauna, zoutsauna, infraroodcabine en zwembad. U kunt ook een keuze maken uit een scala aan behandelingen in de schoonheidssalon die afgestemd zijn op de verzorging van uw huid. Badkleding is in de sauna niet toegestaan en in de sauna-accommodatie zijn badslippers verplicht.

Om voldoende afstand te kunnen garanderen in de accommodatie is reserveren verplicht. Dit is op basis van beschikbaarheid.
We raden u aan om tijdig te reserveren via info@zenmoodz.nl of 072 750 2060.

slide-afbeelding1

Kijk rond bij het zwembad

Maak een virtuele tour

Neem een kijkje