Zaal 404 1.jpg

Ons zalenaanbod Groot aantal vergader- en conferentiezalen

Hotel Zuiderduin beschikt over maar liefst 35 conferentie- en vergaderzalen. Ook al deze ruimtes zijn vernieuwd en voorzien van geavanceerde apparatuur. Alle zalen hebben invallend daglicht en een prettige ambiance. Dankzij het brede scala aan zalen is er voor elke gelegenheid een passende zaal beschikbaar.

Onze verschillende zalen Altijd een geschikte zaal voor uw bijeenkomst

Zuiderduinzaal.jpg

Zuiderduinzaal Waar aan alle details is gedacht

De Zuiderduinzaal vormt het hart van het vernieuwde hotel. De zaal is met een vloeroppervlakte van duizend vierkante meter de grootste zaal van het hotel.

De vernieuwde zaal heeft een moderne uitstraling en is voorzien van geavanceerde lichtapparatuur en een optimale klimaatbeheersing. Het grote podium maakt indrukwekkende presentaties mogelijk. De Zuiderduinzaal kan naar uw eigen wensen en behoeften worden ingericht. Zo sluiten alle details perfect aan bij wat u van uw meeting of congres verwacht.

Abdijzaal.jpg

Groot en divers zalenaanbod Met moderne audiovisuele ondersteuning

Het hotel biedt met het grote zalenaanbod een zee aan mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten. Van een boardmeeting of vergadering in klein gezelschap tot grote, meerdaagse congressen en productpresentaties: alles is mogelijk.

De moderne lichtinstallatie in de Zuiderduinzaal maakt van elk evenement een unieke belevenis. De nieuwste technische voorzieningen zijn door het hele hotel verweven en dus ook aanwezig in de overige vergader- en conferentiezalen.

Receptie.png

Neem contact met ons op Wij helpen u graag

Wij leveren graag maatwerk. Bent u benieuwd naar al onze mogelijkheden? Wilt u een offerte, rondleiding of een afspraak? Neem gerust vrijblijvend contact op met onze salesafdeling: sales@zuiderduin.nl of 072 750 2020.

Offerte aanvragen