Brasserie Bisou Koffie, lunch en diner

In onze sfeervolle brasserie bent u als gast van Hotel Zuiderduin elke dag van harte welkom voor een lekker kopje koffie of ander drankje. U bent welkom voor een lunch of diner. 

Bekijk de openingstijden

slide-afbeelding1

Bekijk Brasserie Bisou van binnen

Met de virtuele tour

Neem een kijkje

Pub O'Donnell's Een pub in een klein museum

Onze pub is een geliefde plek onder onze gasten. Hier kunt u tot middernacht genieten van een hapje en drankje, een potje poolen of even darten. Bekijk hier de openingstijden

De pub is ook een klein museum, dus kijk vooral ook naar de muren om u heen. Hier hangen veel unieke emaille reclameborden uit de jaren ’30, ’40 en ’50 van prachtige merken uit vervlogen tijden. Heerlijk, die nostalgie!

slide-afbeelding1

Kijk rond in Pub O'Donnell's

Bekijk de prachtige collectie reclameborden in de virtuele tour

Neem een kijkje

Restaurant Zuiderduin Ontbijten en dineren in een sfeervolle omgeving

In ons restaurant begint uw dag goed met een uitgebreid ontbijtbuffet. Wij bakken dagelijkse verse broodjes voor u en u kunt genieten van vers fruit, zuivel, warme en koude dranken en ander lekkers. Een goed begin van een nieuwe dag in Egmond aan Zee! ’s Avonds bent u van harte welkom voor een uitgebreid diner. Onze dinerbuffetten zijn met koude en warme vis-, vlees- en vegetarische gerechten zeer gevarieerd. Natuurlijk mag een nagerecht niet ontbreken. Ons dessertbuffet is dagelijks uitgebreid en verrassend.

Bekijk de openingstijden

slide-afbeelding1

Welkom bij Restaurant Zuiderduin

Kies in de virtuele tour alvast uw favoriete tafel uit

Neem een kijkje