Entree(1).jpg

Blijft het hotel open?

Ja, Hotel Zuiderduin blijft geopend. Ook al onze faciliteiten mogen exclusief voor onze hotelgasten geopend blijven. Dankzij de ruime opzet van onze faciliteiten kunt u hier voldoende afstand houden van andere gasten.

De gezondheid van onze gasten en medewerkers staat voorop en daarom werken wij met strikte veiligheids- en hygiënemaatregelen. We vragen u om tijdens uw verblijf voldoende afstand te houden van andere gasten en onze medewerkers.

Restaurant Zuiderduin(3).jpg

Kan ik ontbijten tijdens mijn verblijf?

Ja, het ontbijtbuffet blijft geopend. Het ontbijt vindt plaats in het restaurant en de Zuiderduinzaal. Wij werken met verschillende tijdvakken, u kunt bij het inchecken een tijd voor het ontbijt reserveren.

Bisou(3).jpg

Kan ik lunchen tijdens mijn verblijf?

Ja, de brasserie mag open blijven voor hotelgasten. De brasserie is vanaf 10.30 uur open, u bent van 12.00 tot 16.00 uur van harte welkom voor een lunch. U hoeft niet te reserveren, we vragen u bij de deur te wachten op een van onze medewerkers. 

Het is eveneens mogelijk om een lunchpakket te bestellen.

Restaurant Zuiderduin(2).jpg

Kan ik dineren tijdens mijn verblijf?

Ja, dat kan. In tegenstelling tot de reguliere restaurants en cafés, mag ons restaurant geopend blijven voor hotelgasten. Wij bieden u dagelijks van 18.00 - 21.00 uur een uitgebreid dinerbuffet inclusief 1 drankje aan in ons restaurant.

Prijzen dinerbuffet inclusief 1 drankje
Volwassenen € 27,50 p.p.
Kinderen 8 t/m 14 jaar € 15,00 p.p.
Kinderen 3 t/m 7 jaar € 7,50 p.p.
Kinderen 0 t/m 2 jaar gratis

Tafeltje reserveren
U kunt het dinerbuffet als u online reserveert eenvoudig bijboeken. Heeft u al een reservering staan en wilt u een dinerbuffet bijboeken? Dat kan via info@zuiderduin.nl of 072-750 2000. Vermeld hierbij uw naam, reserveringsnummer en het aantal gasten.

Het Hoge Duin - Restaurant(8).jpg

Wordt er na 20.00 uur nog alcohol geschonken?

Nee, in het hele hotel wordt 's avonds na 20.00 uur geen alcohol geschonken en/of verkocht. De pub, brasserie en het restaurant blijven na 20.00 uur wel geopend. U kunt dan ontspannen genieten van ons ruime assortiment aan alcoholvrije dranken.

Bisou(1).jpg

Dineren in de brasserie

Ook bij Brasserie Bisou bent u 's avonds welkom om te dineren. In de brasserie werken wij tijdelijk met een kleine menukaart, die u via onderstaande button kunt bekijken.

Dineren in de brasserie is dagelijks mogelijk van 17.30 tot 21.00 uur.

Menukaart Brasserie Bisou
Pub O'Donnell's(6).jpg

Is de pub open?

Ja, wij mogen onze pub geopend houden voor hotelgasten.

We vragen u bij de deur van de pub te wachten op een van onze medewerkers.

Borrelbox.jpg

Nieuw: de borrelbox

Wij hebben een speciale borrelbox samengesteld die verkrijgbaar is in 3 varianten. Zo kunt u samen in uw kamer genieten van een lekker hapje en drankje.

U kunt de borrelbox tot 20.00 uur bestellen in het restaurant, de brasserie en de pub.

Bekijk alle faciliteiten
Zwembad(3).jpg

Is het zwembad open?

Ja, het zwembad blijft open. Om te zorgen dat u ook in en bij het zwembad voldoende afstand kunt houden van andere gasten, blijft het verplicht om een tijd te reserveren. U kunt per dag maximaal 1 uur gebruikmaken van het zwembad, dit is op basis van beschikbaarheid.

We raden u aan om tijdig te reserveren via info@zenmoodz.nl of 072 750 2060.

Op de volgende dagen is het zwembad al volgeboekt: 31 oktober 

Zenmoodz(1).jpg

Zijn de sauna's open?

Ja, ook de sauna’s blijven open. Net als de bijbehorende baden en infraroodcabines. Ook voor de sauna’s dient u een tijdslot te reserveren. U mag maximaal 2 uur per dag gebruikmaken van de sauna’s, dit is op basis van beschikbaarheid.

We raden u aan om tijdig te reserveren via info@zenmoodz.nl of 072 750 2060.

Op de volgende dagen is de sauna al volgeboekt: 31 oktober 

Lucky Strike Bowling(2).jpg

Is de bowlingbaan open?

Onze bowlingbaan blijft speciaal voor hotelgasten geopend. Leuk voor jong en oud! Wilt u bowlen? Bij de receptie van het hotel kunt u een baan reserveren. Dit kan ook telefonisch via 072 750 2040.

BikeMike Fietsverhuur(1).jpg

Kan ik fietsen huren?

Fietsverhuurder BikeMike is geopend. Hier kunt u gewone en elektrische fietsen huren. In deze tijd is het een echte aanrader om de rust en ruimte van het prachtige duingebied per fiets te ontdekken.

Via onderstaande button vindt u fietsroutes op Egmond.nl.

Fietsroutes

Zijn alle faciliteiten open? Exclusief voor hotelgasten

Ja, naast het zwembad, de sauna's, het restaurant, de brasserie, de pub, de bowlingbaan en de fietsverhuur, zijn ook het indoor speelparadijs voor kinderen, de fitnessruimte en de squashbaan geopend. De faciliteiten zijn alleen geopend voor gasten van Hotel Zuiderduin.

Bekijk alle faciliteiten
Appartement(3).jpg

Uw eigen appartement

Verblijft u liever in een appartement waar u van alle gemakken voorzien bent? Ook dat is mogelijk in ons hotel. Via onderstaande button kunt u al onze appartementen bekijken.

Heeft u vragen over een appartement of wilt u een appartement reserveren? Dan kunt u contact met ons opnemen via info@zuiderduin.nl of 072 750 2000.

Onze appartementen
Zonsondergang(3).jpg

Hygiƫnemaatregelen

Bekijk onze hygiënemaatregelen via onderstaande button.

Hygiƫnemaatregelen
Strand(7).jpg

Heeft u nog vragen?

Neem contact met ons op via info@zuiderduin.nl of 072 750 2000.

We verwelkomen u graag snel bij Hotel Zuiderduin.