Duintop(1).jpg

We zijn weer open! Geniet van het voorjaar

We kijken ernaar uit om u weer op een veilige en verantwoorde manier te mogen verwelkomen! Op onze informatiepagina leest u meer over het ontbijt, diner, faciliteiten en annuleringsvoorwaarden.

Maatregelen
Alle mogelijkheden die wijbieden passen binnen de geldende landelijke maatregelen. Als er binnenkort versoepelingen mogelijk zijn, voeren wij dat natuurlijk direct door binnen ons hotel.

Hotel in Egmond - Hygiƫnemaatregelen Afbeelding.png

Onze maatregelen Voor een veilig verblijf

De gezondheid van onze gasten en medewerkers staat bij ons bovenaan. Daarom werken wij met maatregelen om uw verblijf zo fijn en veilig mogelijk te houden.

Bekijk onze hygiƫnemaatregelen
Bisou(3).jpg

Welke faciliteiten zijn geopend? In verband met maatregelen

Onze brasserie is geopend voor het afhalen van dranken en onze goedgevulde borrelboxen (alcohol tot 20.00 uur verkrijgbaar). Het eveneens mogelijk om kleine lunchgerechten af te halen.

U bent welkom bij Zenmoodz om te genieten van een ontspannende behandeling of massage. Kijk voor het volledige overzicht en het maken van een afspraak voor uw favoriete behandeling op de website van Zenmoodz.

Het uitgestrekte duingebied in de omgeving van Egmond is geschikt voor prachtige fietstochten. In het hotel is fietsverhuurder BikeMike dagelijks geopend. Kijk op de website van BikeMike voor het aanbod (elektrische) fietsen. 

In verband met de geldende maatregelen moeten restaurant, pub, bowlingbaan, zwembad, sauna's, fitness en squash nog gesloten blijven.

Restaurant Zuiderduin - Website(39).jpg

Ontbijt Een goed begin van de dag

Ons ontbijt is tijdelijk in de vorm van een ontbijtplateau dat u meeneemt naar uw kamer. Het ontbijtplateau is voor ons de manier om u op binnen de geldende maatregelen een heerlijk ontbijt aan te kunnen bieden.

U stelt het plateau in ons restaurant zelf samen met een van de koks. U heeft de keuze uit diverse versgebakken broodjes, beleg, zuiveldranken en sappen, een gekookt ei, koffie of thee in een beker, yoghurt en fruit. Bij het inchecken wordt er een tijd met u afsproken waarop u uw ontbijtplateau kunt komen samenstellen en ophalen.

Uw verblijf in een hotelkamer is inclusief ontbijtplateau. Verblijft u in een appartement in ons hotel? Dan kunt u het ontbijtplateau bijboeken voor € 12,50 per persoon.

restaurant-schnitzel.jpeg

Diner Een dinerplateau om mee te nemen

Wij bieden u tijdens uw verblijf de mogelijkheid om een dinerplateau te bestellen. Dit kunt u samen met een van onze koks zelf samenstellen in het restaurant.

Dinerplateau
Uw plateau bestaat uit een warm gerecht, salade, dessert en een drankje voor € 22,50 per persoon. U heeft de keuze uit diverse warme gerechten, diverse salades, 2 desserts en vers fruit. Voor kinderen van 8 tot en met 14 jaar rekenen wij € 15,00 per persoon. Voor uw drankje heeft u de keuze uit een blikje frisdrank of bier of een klein flesje wijn.

Kinderplateau
Voor kinderen tot en met 7 jaar hebben we een kinderplateau met patat, een kroket of frikandel of kaassouflé en een ijsje voor € 7,50 per persoon.

Het bestellen en afhalen van het dinerplateau en de kinderbox is dagelijks mogelijk.

Borrelbox.jpg

Onze borrelboxen Met een hapje en drankje

Wij hebben een speciale borrelbox samengesteld die verkrijgbaar is in 3 varianten. Zo kunt u samen in uw kamer genieten van een lekker hapje en drankje. U kunt de borrelbox tot 20.00 uur bestellen en afhalen in de brasserie.

Bekijk de inhoud van de 3 boxen:

Appartement(3).jpg

Uw eigen appartement Een eigen plekje in ons hotel

Verblijft u liever in een appartement waar u van alle gemakken, zoals een eigen keukenblok en zithoek, voorzien bent? Ook dat is mogelijk in ons hotel. Via onderstaande button kunt u al onze appartementen bekijken.

Heeft u vragen over een appartement of wilt u een appartement reserveren? Dan kunt u contact met ons opnemen via info@zuiderduin.nl of 072 750 2000.

Onze appartementen
Strand(7).jpg

Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag verder

Neem contact met ons op via info@zuiderduin.nl of 072 750 2000.

We verwelkomen u graag snel bij Hotel Zuiderduin!