vuurtoren-strand-vakantie-Egmond-aan-Zee.jpg

Geniet van de meivakantie Aan het strand van Egmond aan Zee

De meivakantie is in aantocht! Geniet deze vakantie met het gezin, vriendengroep, partner of alleen van een heerlijk verblijf in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee. In het levendige Egmond aan Zee is van alles te beleven. Zo is er het heerlijke strand, bollenvelden en, voor wie durft, waterpret in de zee. Het voormalig vissersdorp heeft een gezellige winkelstraat met verschillende winkeltjes met een verrassend assortiment. Ook zijn er gezellige terrasjes, restaurants en strandpaviljoens waar het goed toeven is. Afhankelijk van het weer kunt u hier terecht voor een verkoelend drankje of juist opwarmen met een dampende kop thee, koffie of chocomelk.

BEKIJK KAMERS & BOEKEN
bollenvelden

Te zien en te doen In en rondom de Egmonden

Natuurliefhebbers kunnen volop genieten van de mooie natuur rondom de Egmonden. Vanuit Egmond aan Zee trekt u zo te voet of op de fiets de duinen in waar u kunt genieten van de ontluikende natuur.  Daarnaast treft u in de Egmonden en de omringende dorpen prachtige kleurrijke bollenvelden aan. Maar ook de omgeving van Egmond is de moeite van een bezoekje waard. Aanraders zijn het kunstenaarsdorp Bergen, het Zee Aquarium in Bergen aan Zee en, voor de kids, het klimduin in Schoorl. Of trek een dag uit voor een bezoek aan kaasstad Alkmaar waar van alles te beleven is. Zo kunt u de stad vanaf het water bekijken, de kaasmarkt bezoeken op vrijdagmorgen (vanaf 25 maart), lekker shoppen of een bioscoopje pakken. 

BEKIJK BESCHIKBARE DATA

Over Hotel Zuiderduin

Hotel Zuiderduin is een heerlijk hotel om uw meivakantie door te brengen. Het hotel is op slechts 100 meter van het strand van Egmond aan Zee gelegen. Als gast van ons hotel kunt u elke dag gebruikmaken van de leukste faciliteiten. Zo kunt u heerlijk relaxen in onze sauna's of ronddobberen in het zwembad. Onderneemt u liever een sportieve activiteit? U kunt bij ons bowlen, fitnessen en squashen. Verder kunt u in ons hotel (elektrische) fietsen, tandems of een elektrische rolstoelfiets huren bij BikeMike. Ook voor een hapje of drankje hoeft u het hotel niet uit. U bent welkom in het restaurant, de brasserie en de pub. Voor onze jonge gasten is er een indoor speelparadijs, Wally de Walrus, dit is toegankelijk voor kinderen tot en met 12 jaar.

Kortom, ons moderne hotel biedt alles voor een heerlijk verblijf. Boek snel en geniet van een fijne meivakantie vlakbij strand en zee. 

BEKIJK HET AANBOD

Een impressie van Hotel Zuiderduin