Appartement(1).jpg

Genieten aan het strand Ontspan in ons moderne hotel

Op slechts 100 meter van het strand van Egmond aan Zee ligt Hotel Zuiderduin. In dit moderne hotel geniet u het hele jaar door van een ontspannen verblijf.

Overnacht in een van onze moderne kamers of luxe suites, ontspan in de beauty & spa en geniet in het restaurant of de brasserie.

Bekijk alle hotelkamers
Strand(7).jpg

Onze nieuwe maatregelen Voor een veilig verblijf

De gezondheid van onze medewerkers en gasten staat bij ons bovenaan. Daarom werken wij in in Hotel Zuiderduin met nieuwe maatregelen om uw verblijf zo fijn en veilig mogelijk te houden.

Conform de huidige richtlijnen is de sauna-accommodatie nog gesloten. Het zwembad is wel geopend, maar om ook daar voldoende afstand te kunnen garanderen werken wij met een reserveringssyteem. U kunt ter plekke een reservering voor het zwembad maken.

Heeft u vragen over onze maatregelen of over de mogelijkheden? Neem contact met ons op: info@zuiderduin.nl of 072 750 2020.

Bekijk onze hygiƫnemaatregelen
Frans Bauer - Dinnershow.jpg

Dinnershows Entertainment, eten, drinken en overnachten

De dinnershows in Hotel Zuiderduin staan garant voor een heerlijk weekendje weg. Geniet van livemuziek van de beste artiesten, uitgebreide buffetten, onbeperkt drankjes en een overnachting. Tijdens uw verblijf maakt u natuurlijk gratis gebruik van het zwembad en de sauna's.

Ontdek alle dinnershows
slide-afbeelding1

Een familiefeest of zakelijke bijeenkomst op maat?

Voor kleine en grote groepen

Ontdek alle mogelijkheden