Abdijzaal.jpg

Ontdek ons zakelijke aanbod Een zee aan mogelijkheden

Op een schitterende locatie in het duingebied van Egmond aan Zee, op slechts 100 meter van het strand, ligt Hotel Zuiderduin. Het hotel is de perfecte locatie voor wie succesvolle en inspirerende meetings of congressen wil organiseren. Naast de fijne ligging maken de uitgebreide faciliteiten, stijlvolle zalen en persoonlijke service Hotel Zuiderduin tot een ideale locatie voor vergaderingen, meetings, congressen en evenementen. U bent van harte welkom in een van de grootste congreslocaties van Nederland.

Vergaderzaal.jpg

Vergaderen Zalen van 30 - 1000 m2

In Hotel Zuiderduin vindt een diversiteit aan zalen, zowel qua inrichting als grootte. Dit betekent dat wij voor elke groepsgrootte een passende zaal kunnen bieden.

Heeft u vragen over de zee aan mogelijkheden die wij bieden? Neem gerust en vrijblijvend contact op met onze salesafdeling: sales@zuiderduin.nl of 072 750 2020.

Nieuwe en moderne zalen

Klaar voor de toekomst

Bekijk alle zalen
Receptie.png

Neem contact met ons op Wij helpen u graag

Wij leveren graag maatwerk. Bent u benieuwd naar al onze mogelijkheden? Wilt u een offerte, rondleiding of een afspraak? Neem gerust vrijblijvend contact op met onze salesafdeling: sales@zuiderduin.nl of 072 750 2020.

Offerte aanvragen