Abdijzaal(1) 1,5.jpg

Ontdek ons zakelijke aanbod Een zee aan mogelijkheden

Op een schitterende locatie in het duingebied van Egmond aan Zee, op slechts 100 meter van het strand, ligt Hotel Zuiderduin. Het hotel is de perfecte locatie voor wie succesvolle en inspirerende meetings of congressen wil organiseren. Naast de fijne ligging maken de uitgebreide faciliteiten, stijlvolle zalen en persoonlijke service Hotel Zuiderduin tot een ideale locatie voor vergaderingen, meetings, congressen en evenementen. U bent van harte welkom in een van de grootste congreslocaties van Nederland.

Met de heropening van de Zuiderduinzaal is de ruim drie jaar durende restyling van Hotel Zuiderduin dit jaar voltooid. Het hotel is klaar voor de toekomst en biedt u alles om van uw meeting een doorslaggevend succes te maken.

Zaal 558(1) 1,5.jpg

Veilig vergaderen Met 1,5 meter afstand

Ook in Hotel Zuiderduin houden wij rekening met het houden van afstand van elkaar. Wij hebben onze zalen en het restaurant zo ingericht dat 1,5 meter afstand houden goed mogelijk is. Dit betekent dat onze zalen zo lang dit nodig is draaien op een lagere capaciteit dan dat u van ons gewend bent.

Heeft u vragen over onze getroffen maatregelen of over de actuele mogelijkheden? Neem gerust en vrijblijvend contact op met onze salesafdeling: sales@zuiderduin.nl of 072 750 2020.

Nieuwe en moderne zalen

Klaar voor de toekomst

Bekijk alle zalen
Receptie.png

Neem contact met ons op Wij helpen u graag

Wij leveren graag maatwerk. Bent u benieuwd naar al onze mogelijkheden? Wilt u een offerte, rondleiding of een afspraak? Neem gerust vrijblijvend contact op met onze salesafdeling: sales@zuiderduin.nl of 072 750 2020.

Offerte aanvragen