Karin Bloemen - Intro.png

In de Spotlights Nieuw bij Hotel Zuiderduin!

Welkom bij In de Spotlights. Een gezellige avond vol entertainment van uw favoriete artiest en heerlijk eten en drinken.

Geniet van een geheel verzorgde avond met een liveoptreden van een topartiest, een 4-gangendiner inclusief onbeperkt Hollands drankenarrangement en een overnachting met ontbijtbuffet.

Hotel Zuiderduin - In de Spotlights - Logo.png

Een gezellige avond Met voldoende afstand

De grote Zuiderduinzaal is zo ingericht dat iedereen op een veilige manier kan genieten. U wordt naar uw tafel begeleid waar gedurende de avond uw 4-gangendiner geserveerd wordt. Wij zorgen dat u altijd 1,5 meter afstand kunt houden van andere gasten.

3JS Een akoestische show

Zaterdag 16 oktober 2021 in Hotel Zuiderduin

De show van de 3JS is in verband met de nieuwe aangepaste maatregelen verplaatst van zaterdag 16 januari naar 16 oktober 2021.

De nieuwe show van de 3JS brengt de populaire Volendamse band terug naar de basis. Het akoestisch spelen. De 3JS spelen hun nieuwe show op de manier zoals de 20 jaar geleden in de kroegen begonnen zijn. Mensen vermaken met twee gitaren en drie stemmen.

In de video spelen de 3JS 'De Zonnige Kant Van De Straat', een van de nummers van het nieuwe album, live.

Bekijk het arrangement

Karin Bloemen Een unieke solo-voorstelling

Zaterdag 23 oktober 2021 in Hotel Zuiderduin

De show van Karin Bloemen is in verband met de nieuwe overheidsmaatregelen uit voorzorg verplaatst van zaterdag 20 februari naar zaterdag 23 oktober 2021.

Karin Bloemen is een alleskunner en rasentertainer. In deze unieke solo-voorstelling doet ze waar ze zin in heeft. In de afgelopen drie decennia heeft ze een prachtig repertoire opgebouwd.

In dit programma graaft Karin Bloemen in haar eigen grabbelton vol herinneringen naar de leukste verhalen en de mooiste liedjes. Welke dat zijn, weet alleen Karin zelf.

Bekijk het arrangement