Karin Bloemen - Intro.png

In de Spotlights Nieuw bij Hotel Zuiderduin!

Welkom bij In de Spotlights. Een gezellige avond vol entertainment van uw favoriete artiest en heerlijk eten en drinken.

Geniet van een geheel verzorgde avond met een liveoptreden van een topartiest, een 4-gangendiner inclusief onbeperkt Hollands drankenarrangement en een overnachting met ontbijtbuffet.

Hotel Zuiderduin - In de Spotlights - Logo.png

Een gezellige avond Met voldoende afstand

De grote Zuiderduinzaal is zo ingericht dat iedereen op een veilige manier kan genieten. U wordt naar uw tafel begeleid waar gedurende de avond uw 4-gangendiner geserveerd wordt. Wij zorgen dat u altijd 1,5 meter afstand kunt houden van andere gasten.

Karin Bloemen Een unieke solo-voorstelling

Woensdag 7 oktober 2020 in Hotel Zuiderduin

Karin Bloemen is een alleskunner en rasentertainer. In deze unieke solo-voorstelling doet ze waar ze zin in heeft. In de afgelopen drie decennia heeft ze een prachtig repertoire opgebouwd.

In dit programma graaft Karin Bloemen in haar eigen grabbelton vol herinneringen naar de leukste verhalen en de mooiste liedjes. Welke dat zijn, weet alleen Karin zelf.

Bekijk het arrangement

3JS Een akoestische show

Woensdag 28 oktober 2020 in Hotel Zuiderduin

De nieuwe show van de 3JS brengt de populaire Volendamse band terug naar de basis. Het akoestisch spelen. De 3JS spelen hun nieuwe show op de manier zoals de 20 jaar geleden in de kroegen begonnen zijn. Mensen vermaken met twee gitaren en drie stemmen.

In de video spelen de 3JS 'De Zonnige Kant Van De Straat', een van de nummers van het nieuwe album, live.

Bekijk het arrangement

U2two Live Unplugged

Zaterdag 5 december 2020 in Hotel Zuiderduin

De tributeband U2two speelt in de show U2two Live Unplugged de akoestische variant van U2. Sam Kramer, de Nederlandse imitator en lookalike van Bono, bezorgt u samen met drie andere muzikanten een bijzondere avond. 

De tribute- of coverband speelt de grootste hits van U2 in een intieme en bijzondere setting.

Bekijk het arrangement

Simon & Garfunkel Revival Band Een groots eerbetoon

Woensdag 9 december 2020 in Hotel Zuiderduin

De muziek van Simon & Garfunkel is legendarisch. Het is dan ook geheel terecht dat de Simon & Garfunkel Revival Band, bestaande uit Michael Frank en Guido Reuter, een groots eerbetoon brengt aan dit grote muziekduo.

Het beroemde repertoire van Simon & Garfunkel, met wereldberoemde evergreens als 'Bridge Over Troubled Water', 'Mrs Robinson', 'Sound of Silence' en 'Scarborough Fair', wordt op onnavolgbare wijze vertolkt door de Revival Band. De kwaliteit van The Simon & Garfunkel Revival Band is uitzonderlijk hoog. Ze benaderen het geluid van de ‘echte’ Simon & Garfunkel op een verbluffende manier.

Bekijk het arrangement

List & Shaffy Tribute Renée van Wegberg

Woensdag 16 december 2020 in Hotel Zuiderduin

Op woensdag 16 december 2020 klinken in Hotel Zuiderduin de mooiste liedjes van de lage landen en daaronder, gezongen door Renée van Wegberg. Deze meervoudig Musical Award Winnares portretteerde in 2017 Liesbeth List in de gelijknamige musical en toerde daarna door het land met haar vier- en vijfsterrenbekroonde soloprogramma ‘List, Shaffy & Piaf’.

Zij weet als geen ander de liedjes van deze iconen, maar ook Frank Boeijen, Herman van Veen, én de mooiste Franse Chansons van o.a. Brel, Aznavour en Piaf nieuw leven in te blazen. Bijgestaan door een fantastische band wordt het een indrukwekkend concert met bravoure, levenslust en vol onvergetelijke klassiekers!

In de video zingt Renée 'Heb Het Leven Lief', het bekende lied van Liesbeth List, bij Omroep MAX.

Bekijk het arrangement
Onze andere appartementen