Abdijzaal.jpg

Onze persoonlijke service Een gevoel van thuiskomen

In Hotel Zuiderduin bent u geen nummer, maar een gast die altijd welkom is. Het gevoel van thuiskomen wordt versterkt door het professionele team van medewerkers. De medewerkers op alle afdelingen van het hotel denken graag met u mee.

Vergaderzaal.jpg

Volledige congresservice Voor de organisatie van uw bijeenkomst

De service in het hotel gaat veel verder dan het serveren van een hapje en een drankje. Naast zaalinrichting en brandingsmogelijkheden kan het hotel u de volledige congresorganisatie uit handen nemen. De dienstverlening van Hotel Zuiderduin is op alle vlakken van een zeer hoog en professioneel niveau.

Zaal 402(1) 1,5.jpg

Persoonlijk en professioneel Een gevoel van thuiskomen

Er wordt altijd in mogelijkheden gedacht: vanaf het moment dat u informatie aanvraagt tot het moment dat u na uw bijeenkomst de deur uitstapt. Flexibiliteit is binnen het hotel erg belangrijk en zorgt voor de mooiste resultaten. De enthousiaste en professionele hotelcrew gaat geen vraag uit de weg en zorgt altijd met een glimlach voor een antwoord passend bij uw wensen en behoeften.

Receptie.png

Neem contact met ons op Wij helpen u graag

Wij leveren graag maatwerk. Bent u benieuwd naar al onze mogelijkheden? Wilt u een offerte, rondleiding of een afspraak? Neem gerust vrijblijvend contact op met onze salesafdeling: sales@zuiderduin.nl of 072 750 2020.

Offerte aanvragen