Welkom op ons online kerstfestival! Merry Christmas!

Geniet tijdens Kerstival aan Zee vanuit je eigen huis van de gezellige kerstsfeer en leuke activiteiten met je collega's. De kerstbox met een hapje en drankje die je opgestuurd krijgt, maakt het feest compleet.

Het programma wordt gepresenteerd vanuit een van de speciale kerststudio's in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee. Zo zijn jij en je collega's er toch een beetje uit, maar toch allemaal veilig thuis achter je eigen device.

Kerstmis(5).jpg

Iedereen vanuit huis Maar toch met elkaar samen

De indeling van het festival kan volledig aangepast worden aan de wensen van jouw bedrijf. Of je nu op hetzelfde moment wilt genieten met de hele organisatie of alleen met je eigen afdeling.

In onze sfeervolle kerststudio's kunnen online veel activiteiten aangeboden worden, die begeleid worden door professionele presentatoren. Dankzij de inhoud van de kerstbox die bij iedere deelnemer thuisgestuurd wordt, kan iedereen vanuit huis fysiek deelnemen aan de activiteiten, zoals de bingo of pubquiz.

Kerstmis(4).jpg

Reserveren of meer informatie? Wij helpen graag verder

We komen graag met je in gesprek om aan de hand van de wensen en behoeften van jouw bedrijf een Kerstival-sessie op maat samen te stellen. 

Heb je vragen of wil je je eigen plek op Kerstival aan Zee reserveren? Neem contact op met onze salesafdeling via sales@zuiderduin.nl of 072 750 2020.

Stuur een e-mail