Fjoertoer(12).jpg

Fjoertoer Egmond 2020 afgelast

Als gevolg van de huidige maatregelen en richtlijnen vanuit de overheid heeft Le Champion (de organisatie van Fjoertoer Egmond) na overleg met diverse instanties besloten om de Fjoertoer Egmond 2020 niet door te laten gaan.

Alle ingeschreven deelnemers ontvangen een bericht van Le Champion. Iedereen die een hotelarrangement bij ons geboekt heeft, ontvangt van ons alle informatie per mail. Wij vragen u ons niet te bellen met betrekking tot de Fjoertoer.

In 2021 vindt de Fjoertoer plaats op zaterdag 27 november. Onze nieuwe Fjoertoer Arrangementen komen volgende week online.

U kunt hier het volledige bericht van Le Champion lezen.

Fjoertoer(13).jpg

Fjoertoer Egmond 2020 Op twee dagen

De Fjoertoer Egmond gaat door in aangepaste vorm op vrijdag 27 en zaterdag 28 november 2020. Ons hotel is traditiegetrouw de startlocatie op beide dagen.

Organisator Le Champion heeft besloten om de grote groep deelnemers op te splitsen in twee groepen, zodat er op alle routes genoeg ruimte is om op een veilige en verantwoorde manier te kunnen wandelen.

Naar de site van Fjoertoer Egmond
Zwembad(3).jpg

Welkom bij Hotel Zuiderduin

Wij kijken ernaar uit om ook dit jaar alle wandelaars in ons hotel te mogen ontvangen voor de start van hun wandelavontuur en de bijbehorende eerste stempel.

Arrangementen
Wilt u uitgerust aan de start verschijnen of na de Fjoertoer nog even heerlijk genieten in Hotel Zuiderduin? Maak dan kennis met onze verzorgde Fjoertoer Arrangementen, inclusief startkaart, ontbijtbuffet en een consumptie.

Fjoertoer(5).jpg

Onze Fjoertoer Arrangementen

Voor elk van de drie afstanden bieden wij u vier opties aan:

  • Vrijdag wandelen en overnachten
  • Zaterdag wandelen en overnachten 
  • Vrijdag en zaterdag overnachten en zaterdag wandelen
  • Vrijdag en zaterdag wandelen en overnachten (alleen telefonisch te reserveren)

Fjoertoer Egmond 2019 De aftermovie

Geniet van de voorpret met de aftermovie van Fjoertoer Egmond 2019.

Fjoertoer(12).jpg

Vragen? Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen over ons hotel of over de Fjoertoer Arrangementen die wij aanbieden? Neem telefonisch contact met ons op via 072 750 2000 of stuur een e-mail naar fjoertoer@zuiderduin.nl.

Heeft u vragen over het evenement Fjoertoer Egmond? Bekijk de website van de Fjoertoer of neem contact op met organisator Le Champion.

Kamer Met Zeezicht(4).jpg

Ontdek Strandhotel Golfzang Een van onze partnerhotels

Wilt u tijdens Fjoertoer Egmond eens een ander hotel uitproberen? Kies dan voor onze partner Strandhotel Golfzang. Dit luxe hotel staat aan de boulevard van Egmond aan Zee, op slechts 10 meter van het strand. Enkele kamers hebben een prachtig wijds uitzicht over het strand en de zee.

Golfzang heeft ook speciale Fjoertoer Arrangementen voor u samengesteld.

Bekijk Strandhotel Golfzang